Artikelen van Kars

De overeenkomst met de crash van 1929

De vraag die maar weinig beleggers zich vandaag de dag afvragen is "Staan we aan de vooravond van een crash op de aandelen markten?". Toch is dit niet verstandig want de bewijzen stapelen zich op en de kans dat een crash van historische omvang de komende weken aanvangt neemt drastisch toe. Visueel gezien schud wellicht onderstaande grafiek, die de huidige koersvorming van de  Dow Jones vergelijkt met die in 1929, de bullish georienteerde beleggers wakker uit hun droom.

ShareThis
Hotspots Ronald Kars

Terugblik Hotspots 2013 - winst zonder hefboom van 253 AEX punten (75,3%)!

Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar, deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie die ontwikkeld is door Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. Begin 2013 heb ik besloten om de Hotspotdata vrij te publiceren en met geinteresseerde beleggers te delen, met de volgende uitdagende zinsnede; "Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen. De genoemde data zijn ± 3 handelsdagen, in deze periode mag u dus een top of een bodem verwachten gevolgd door een koersverandering van minimaal rond de 4%".

ShareThis

2013 - Het jaar van de Hotspot theorie - update 2

Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar. Deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie van Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. 2013 beloofd een heel speciaal beleggingsjaar te worden en daarom heb ik besloten de omkeerdata van 2013 vrij te delen. Het jaar 2013 beloofd het jaar van de Hotspots te worden! Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen.

ShareThis

2013 - Het jaar van de Hotspot Theorie - update 1

File 3074Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar. Deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie van Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. 2013 beloofd een heel speciaal beleggingsjaar te worden en daarom heb ik besloten de omkeerdata van 2013 vrij te delen. Het jaar 2013 beloofd het jaar van de Hotspots te worden! Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen.

ShareThis
Hotspot omkeerdata op de beurs

2013 - Het jaar van de Hotspot theorie

Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar. Deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie van Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. 2013 beloofd een heel speciaal beleggingsjaar te worden en daarom heb ik besloten de omkeerdata van 2013 vrij te delen. Het jaar 2013 beloofd het jaar van de Hotspots te worden! Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen. 

ShareThis

De Direct Change Indicator

De Direct Change Indicator heeft afgelopen jaren furore gemaakt met haar koop- en verkoopsignalen. Ook nu zo aan het einde van het jaar geeft deze indicator een signaal. Een signaal dat gezien de stand van de momentum indicatoren en de candlestick verkoopsignalen op de Amerikaanse indicie gezien mag worden als een verkoopsignaal.

 

ShareThis

Cash before the crash

Eind april 2012 is dit blog gestart met als doel om verslag te doen van de topvorming en de historische daling die hierop zou volgen. Dit alles gebaseerd op het feit dat een overeenkomst van crashes uit het verleden te herleiden zijn naar de zonne cyclus. De maximale tijdspanne is al direct aangegeven en deze liep tot de eerste helft van juli.

Dit is de vijfde update van 26 augustus 2012.

ShareThis
Het voorspellen van een crash is een hachelijk zaak

Cash voor de crash!

Eind april 2012 is dit blog gestart met als doel om verslag te doen van de topvorming en de historische daling die hierop zou volgen. Dit alles gebaseerd op het feit dat een overeenkomst van crashes uit het verleden te herleiden zijn naar de zonne cyclus. De maximale tijdspanne is al direct aangegeven en deze loopt tot de eerste helft van juli.

Dit is de vierde update van 26 juni 2012, volg het live verslag op deze pagina!

ShareThis
candlestick handelssysteem

2011 terugblik candlestick handelssysteem

Het Japanase candlestick handelssysteem genereerd automatisch en emotieloos aan- en verkoop signalen op basis van de candlestick analyse technieken. Met deze Oosterse analyse techniek, die  in de Westerse wereld is geintroduceerd door Steve Nison, wordt de markt met een hele andere blik bekeken. De signalen die worden gegeven zijn daarom uniek en uitstekend te combineren met aan- en verkoop signalen van de Westerse analyse technieken.

ShareThis

Ronald Kars verslaat ook in 2011 topguru's

Het is leuk om eens terug te kijken naar het afgelopen jaar.  De Weekvise modelportefeuille versloeg de AEX index met 25,8%  in 2011, hiermee werd echter het doelrendement van 50% per jaar niet gehaald en dat is op zich teleurstellend.

Afgelopen jaar werkten de timing systemen feilloos waarbij een nieuwe door Ronald Kars ontwikkelde  telg, de Direct Change Indicator, aan de  timing toolbox werd toegevoegd. De DCI indicator gaf afgelopen jaar tijdens de live test tijdige signalen voor de verandering van maar liefst 275 echte AEX punten!

ShareThis