ga naar:

Ronald Kars verslaat ook in 2011 topguru's

Het is leuk om eens terug te kijken naar het afgelopen jaar.  De Weekvise modelportefeuille versloeg de AEX index met 25,8%  in 2011, hiermee werd echter het doelrendement van 50% per jaar niet gehaald en dat is op zich teleurstellend.

Afgelopen jaar werkten de timing systemen feilloos waarbij een nieuwe door Ronald Kars ontwikkelde  telg, de Direct Change Indicator, aan de  timing toolbox werd toegevoegd. De DCI indicator gaf afgelopen jaar tijdens de live test tijdige signalen voor de verandering van maar liefst 275 echte AEX punten!

Het nieuwe sentationele timing instrument ontwikkeld door Ronald Kars onderging afgelopen jaar een live-test die voor alle beleggers te volgen was. De Direct Change Indicator slaagde hier met vlag en wimpel voor met tijdige waarschuwingen voor de directe verandering van maar liefst 275 echte AEX puntenFile 2117


Op technisch gebied was het candlestick handelssysteem goed op dreef. Voor de AEX werden 6 verkoopsignalen gegeven waarvan er 5 binnen 5 handelsdagen een top lieten zien. Voor het zesde signaal starte de daling na 8 handelsdagen. Er werden 9 koopsignalen gegenereerd door het candlestick handelssysteem in het huidige bearmarkt klimaat. Acht gaven een directe stijging te zien en slecht één signaal werd niet opgevolgd.

De specifieke manier van analyseren door Ronald Kars krijgt steeds meer aandacht in de media. Steeds met dezelfde vraag. Hoe is het toch mogelijk dat iemand toppen en bodems tot op de dag nauwkeurig kan voorspellen?  

Met het rendement van 2011 verslaat Ronald Kars ruim de analisten die gevolgd worden op www.goeroewatch.nl. Daarnaast laat Ronald Kars nagenoeg alle bekende analisten van radio, t.v. en weekbladen achter zich op het gebied van de beste weekvoorspellingen in 2011. Dit laatste onafhankelijk gemeten op www.analistenoverzicht.nl  Hier werd de gedeelde derde prijs behaald voor de beste weekvoorspellingen in 2011 met een waarderingscijfer van 8.36.

 

File 2129

 

File 2128

Kijkend met een zeer kritische blik werd er afgelopen jaar niet uitgehaald wat er wel in zat. Met name de Weekvisie had een hoger rendement kunnen scoren. Er waren afgelopen jaar drie momenten waar winsten werden weggeven in één geval werd het koerdoel op basis van een driehoekskoersformatie niet gehaald. De andere twee maal ging de index een andere richting op dan verwacht.

De verwachtingen voor 2012 zijn hoog gespannen en met de zeer negatieve outlook lijkt het doelrendement van 50% per jaar binnen handbereik, want dalingen gaan nu eenmaal sneller dan stijgingen....

Gelukkig nieuwjaar en een leuk rendement toegewenst,
Ronald Kars

ShareThis
ga naar: