ga naar:

Cash before the crash

Eind april 2012 is dit blog gestart met als doel om verslag te doen van de topvorming en de historische daling die hierop zou volgen. Dit alles gebaseerd op het feit dat een overeenkomst van crashes uit het verleden te herleiden zijn naar de zonne cyclus. De maximale tijdspanne is al direct aangegeven en deze liep tot de eerste helft van juli.

Dit is de vijfde update van 26 augustus 2012.

Ondertussen heeft er overduidelijk geen crash plaats gevonden die past in tijdspad van crashes uit het verleden gebasserd op de nieuwe- en volle manen rondom de zonne cyclus. Toch zijn er een aantal ineressante observaties te doen.

Zo is de bodem van de huidige opwaartse trend exact gezet op de maaneclips van begin juni. Dus de eerste volle maan na deze zoneclips was het startpunt van een nieuwe opwaartse trend.

Maar ook valt de start van de dalingen in de opgaande trend vanaf juni telkens samen met de nieuwe maan (blauwe horizontale lijnen). De laatste nieuwe maan van een week geleden gaf dan ook wederom het startschot voor een daling, die momenteel nog steeds gaande is. Een startschot dat samenviel met verkoopsignalen van de Hotspot theorie, Gann cyclus, de Direct Change Indicator en Candlestick handelssystemen.  Zou het dan toch nog gebeuren...?

Gebeurtenissen uit het verleden zijn geen garantie voor het heden. Geen crash maar toch opmerkelijke observaties.  File 2712

 

ShareThis
ga naar: