ga naar:
Hotspot omkeerdata op de beurs

2013 - Het jaar van de Hotspot theorie

Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar. Deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie van Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. 2013 beloofd een heel speciaal beleggingsjaar te worden en daarom heb ik besloten de omkeerdata van 2013 vrij te delen. Het jaar 2013 beloofd het jaar van de Hotspots te worden! Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen. 

 

De genoemde data zijn ± 3 handelsdagen, in deze periode mag u dus een top of een bodem verwachten gevolgd door een koersverandering van minimaal 4%. De eerst volgende Hotspotperiode start al op woensdag 9 januari en loopt door tot en met donderdag 17 januari 2013.

De Hotspot van 26 mei 2013 beloofd een heel belangrijk moment in de tijd voor de aandelen beurzen te worden met een duidelijke cyclus connectie met de 72 en 90 jaar cycli.

File 3073

ShareThis
tags:
ga naar: