ga naar:

2013 - Het jaar van de Hotspot Theorie - update 1

File 3074Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar. Deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie van Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. 2013 beloofd een heel speciaal beleggingsjaar te worden en daarom heb ik besloten de omkeerdata van 2013 vrij te delen. Het jaar 2013 beloofd het jaar van de Hotspots te worden! Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen.

De genoemde data zijn ± 3 handelsdagen, in deze periode mag u dus een top of een bodem verwachten gevolgd door een koersverandering van minimaal rond de 4%.

De eerste Hotspot periode 14 januari liet een prachtige bodem zien op 346,05, welke op 15 januari werd geplaatst. De index vervolgde haar opwaartse beweging tot en met de Hotspot rond 29 januari. Op 29 januari werd een top gezet op 358,45 en ondertussen is de koers alweer 4,1% gedaald richting de 343,70.

De eerste en de tweede Hotspot periode van 2013 hebben dus respectievelijk een top en een bodem laten zien. Een prachtig succes voor deze techniek!  

Momenteel bivakkeren we alweer in de derde Hotspot periode van 2013 rond 11 februari. De AEX koers is hier dalend op af gegaan, dus er zou volgens de Hotspot theorie een bodem gezet mogen worden. Echter wanneer gekeken wordt naar de Amerikaanse beurzen zijn de koersen juist stijgend deze periode ingegaan en mag er een daling worden verwacht. Eén ding lijkt zeker dat er komende week wederom een fikse beweging in gang zal worden gezet volgens de Hotspot theorie.   

Succes met uw beleggingen.
Ronald Kars 


De eerste twee Hotspot perioden gaven een to en een bodem te zien. De bodem van 15 januari werd gevolgd door een stijging van 3,6%. De top van 29 januari werd gevolgd door een daling van 4,1%.File 3164

 

De Hotspot perioden in de koersgrafiek weergegeven.File 3163

ShareThis
tags:
ga naar: