ga naar:
Hotspots Ronald Kars

Terugblik Hotspots 2013 - winst zonder hefboom van 253 AEX punten (75,3%)!

Aan het begin van ieder jaar publiceert Ronald Kars "De beleggerskalender". Een kalender met de "Hotspot data" van dat jaar, deze data zijn afkomstig vanuit de Hotspot theorie die ontwikkeld is door Ronald Kars. Tijdens de Hotspot perioden is de kans op een koersommekeer van meer dan 4% erg groot. Uiteraard kunnen beleggers met deze kennis hun voordeel doen. Begin 2013 heb ik besloten om de Hotspotdata vrij te publiceren en met geinteresseerde beleggers te delen, met de volgende uitdagende zinsnede; "Bent u nieuwschierig of gelooft u eenvoudig weg niet dat omkeerdata op de beurs vooraf kunnen worden bepaald? Ik nodig u uit om de onderstaande data te noteren en komend jaar regelmatig de Hotspot updates op deze pagina te lezen. De genoemde data zijn ± 3 handelsdagen, in deze periode mag u dus een top of een bodem verwachten gevolgd door een koersverandering van minimaal rond de 4%".

Ook in 2013 hebben de 14 Hotspot data gebracht wat er van werd verwacht, nl het voorspellen van een ommekeer op de beurs met een bandbreedte van ±3 handelsdagen. De beste Hotspot viel dit jaar op 25 juni, er werd een bodem gezet en de AEX steeg achtereenvolgens 49,2 punten oftewel 14,9%. De minst goede Hotspot viel op 5 november, er werd een top gezet en de AEX daalde 2,5%. 

De 14 hotspots kondigden dit jaar de ommekeer van de beurs wederom prima aan. Met een winst van 253,5 AEX punten oftewel 75,3% zonder enige vorm van hefboom wederom een uitstekende prestatie! Op 31 december ± 3 handelsdagen vindt er wederom een ommekeer op de beurs plaats volgens de Hotspot theorie. Ik zou zeggen, doe er uw voordeel mee! Hou deze pagina in de gaten want ook de 2014 Hotspot data zal ik vrij met u delen!

    Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden....., de 2013 Hotspotdata in de AEX grafiek weergegeven.File 3266

 

Het verloop van de de Hotspotdata van 2013 in koele cijfers weergegeven, wat zou de periode rond 31 december ons brengen!File 3267

ShareThis
ga naar: