Services

Naast het uitgeven van nieuwsbrieven voor beleggers met een verschillende tijdshorizon en risicoprofiel worden ook profesionele commodity traders ondersteunt met de Commodity Visie service. Voor particuliere beleggers bestaat de mogelijkheid voor een persoonlijk consult.

Persoonlijk consult
Denk hierbij aan uw beleggingsportefeuille maar ook aan uw hypotheek en de beleggingsportefeuille die daar in veel gevallen aan gekoppeld is. Bij een adviesafspraak wordt gezocht naar een balans tussen u als belegger en het risicoprofiel van de portefeuille. Uw portefeuille wordt onderzocht en er wordt nagegaan welke beleggingen nog zinvol en passend zijn. Welke posities beter verkocht kunnen worden en welke nieuwe beleggingen wellicht beter aan uw portefeuille kunnen worden toegevoegd? 

Bij het advies om te kopen dan wel te verkopen wordt altijd aangegeven wanneer en voor welke koers u actie kunt ondernemen. Acties die u echter zelfstandig dient uit te voeren bij uw bank of broker.
U kunt vervolgens uw portefeuille zelf in de gaten houden of via apart af te spreken vervolgadviezen per e-mail.  Vervolgafspraken om uw portefeuille up to date te houden zijn uiteraard ook mogelijk.  

Interesse?
Persoonlijk beleggingsadvies voor particulieren met een portefeuille tot €100.000,- is mogelijk vanaf €395,-. Is uw portefeuille groter of komt u bedrijfsmatig dan gelden andere prijzen.
Bel voor informatie met  +31 (0) 6 29149071 of vraag uw persoonlijke beleggingsadvies via email aan.