Affiliate programma

Welkom bij  het Ronald Kars partner programma

Bedankt voor uw interesse in het Ronald Kars affiliate programma.  RonaldKars.nl biedt één van de meest interessante affiliate programma’s met een commissie structuur voor de verkoop van producten en services.

Als u aan één van de volgende criteria voldoet dan is er een goede kans dat u in aanmerking komt om als affiliate van Ronaldkars.nl op te treden.

  • U beheert een financiele website of blog waar wordt bericht over investeringen zoals aandelen, commodities, onroerend goed, rente tarieven, etc. 
  • U beheert een financiele website of blog die bezoekers aantrekt zoals investeerders of beleggers die meer willen leren van een unieke beleggingsstrategie.
  • U bent een doorgewinterde verkoper die op provisie basis wilt werken.

Het Ronald Kars affiliate programma is één van de aantrekkelijkste affiliate programma’s die er te vinden zijn met 35% commissie voor alle producten en diensten!  Dit niet alleen voor de eerste bestelling maar ook voor alle vervolg bestellingen van de klanten die via onze partners met Ronaldkars.nl  kennis hebben gemaakt. Een echt parnerschap waar u een vast inkomen mee kunt verdienen!   
 

Commissies van het Ronald Kars affiliate programma

Voorbeeld commissies:
De commissies voor een jaarabonnement op de meest populaire services, zijn als volgt:
- Maandvisie:           €  97,65
- Weekvisie :           € 157,50
- Trade2Live:           € 253,75
- Commodity visie:   € 612,50

Er is geen maximum aan de hoeveel commissie die u kunt verdienen. Commissies worden de eerste dag van iedere maand uitbetaald.

Er zijn absoluut geen kosten verbonden om Ronald Kars affiliate te worden, er zijn slechts enkele voorwaarden:

  1. U mag geen inhoud uit de nieuwsbrieven publiceren
  2. De speciale Ronald Kars affiliate link die beschikbaar wordt gesteld moet aan uw website gekoppeld worden om zeker te stellen dat de commissies geregistreerd worden waar je recht op hebt.
  3. Indien je geen website bezit en op een andere manier mensen laat kennis maken met de producten en services van Ronald Kars dan is het verplicht om de naam van de klant per email door te geven of de klant te instrueren dat bij de eerste bestelling uw naam in het veld “opmerkingen” wordt toegevoegd.


Tracking and Reportage
 
Leden van het Ronald Kars affiliate programma krijgen toegang tot het affiliate centre op de website.  Eenmaal binnen het affiliate centre kan de partner zien hoeveel bezoekers op zijn link/banner hebben geklikt en hoeveel bezoekers uiteindelijk tot aanschaf zijn overgegaan en welke verdiensten daarvan aan hem toekomen.


Neem vrijblijvend contact op indien u geinteresseerd bent om affiliatie partner te worden van Ronald Kars of als u nog aanvullende vragen hebt